KATALOG KSIĘGOZBIORU |
POZ/ODP: | [pod redakcją dr inż. Pawła Radomskiego, dr Krzysztofa Dudy]. | ||||
ADRES WYD.: | Balice : Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, [2023]. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS FIZYCZ.: | 256 stron : fotografie, ilustracje, wykresy ; 30 cm. | ||||
SYGNATURA: | 63 | ||||
KOD/INWENT: | 173000416376 | 41637 | |||
UWAGI: | Rok wydania na podstawie strony internetowej wydawcy. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Italia na talerzu
Tytuł oryginału: "On va déguster l`Italie, ".
AUTOR: | Gaudry, François-Régis | ||||
POZ/ODP: | François-Régis Gaudry & Alessandra Pierini & Stéphane Solier & Ilaria Brunetti ; tłumaczenie Agnieszka [>>] | ||||
ADRES WYD.: | Kraków : Znak Koncept, 2022. | ||||
HASŁA: | |||||
WYDANIE: | Wydanie I. | ||||
OPIS FIZYCZ.: | 463, [1] strona : fotografie, ilustracje, mapy, portrety ; 34 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD/INWENT: | 173000416161 | 41616 | |||
UWAGI: | Na okładce podtytuł: wszystko o kuchni włoskiej. Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie. Bibliografia na stronie 462. Indeksy. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
|